De omgeving van Linge's Zorglandgoed

Linge's Zorglandgoed beschikt over 17.5 hectare groen gebied waarop de zorgwoning zich bevind.

Wanneer u aankomt op het landgoed word u verwelkomt door de laanbomen. Aan de rechter kant achter deze laanbomen worden verschillende bossages geplant om een mooie en rustgevende omgeving te creëren. Terwijl aan de linker zijde fruitbomen zijn geplant. Hier zullen er nog meer bij komen en deze voorzien ons van appels, peren, pruimen en kersen.

Bij aankomst op het parkeerterrein van ons zorggebouw komt u de eerste wandelpaden tegen. Langs deze paden zullen verschillende bankjes en beweeg apparaten geplaatst worden.

Net voor het zorggebouw komen een vlindertuin en een theetuin voor bezoekers en bewoners om in de zomer heerlijk te genieten van de mooie omgeving onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voorbij ons zorggebouw, aan weerszijden van de weg vind u hier een eiland. Het grotere eiland aan de linker zijde zal voorzien worden van een stal zodat dit ingericht kan worden als aaiweide. Deze aaiweide zal verschillende boerderij dieren huizen zoals kippen en geiten. Het kleinere eiland rechts van de weg zal toegankelijk worden met een trekvlot voor de avontuurlijke bezoeker.

Het veld achter het kleinere eiland is bestemd als bloemrijk grasland en met behulp van lokale imkers zullen hier ook bijenkorven geplaatst en onderhouden worden.

Uiteindelijk aan de linker zijde van de weg vind u de beheerders woning met daarachter een wilgen bos.

Alle velden, paden, bossages en eilanden zijn toegankelijk voor bezoekers en bewoners om heerlijk van de natuur te genieten