Plaatsing regelen

Linge’s Zorglandgoed heeft een zorgcontract met het zorgkantoor en vallen binnen de Wet Langdurige zorg (Wlz). Voor zorgvragers met een indicatie zorgzwaarte 5, 6 of 7 (of hoger) geldt de vergoeding via de Wlz, waaronder het verblijf en de zorg. Via het CAK wordt een eigen vergoeding berekend voor de eigen bijdrag.

Het aanvragen van een indicatie verloopt via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) https://www.ciz.nl/

Zorg kosten

De kosten voor de zorg en het verblijf in een woonzorgcentrum of verpleeghuis worden betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg. Via het Centraal Administratie Kantoor (CAK) betaalt u een, inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Hiervoor ontvangt u een factuur van het CAK. Uw bijdrage kunt u zelf berekenen met de de rekenmodule of u kunt contact opnemen met het CAK https://www.hetcak.nl/zelf-regelen/eigen-bijdrage-rekenhulp

Overige kosten

  • Waskosten per maand - €50
  • Merken van de was €15
  • TV, internet en telefoon per maand - €10
  • Borg voor een tweede sleutel - €10

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom wonen op Linge’s Zorglandgoed Rumpt? Dan kunt u met ons contact opnemen via e-mail info@lingeszorglandgoed.nl of via telefoonnummer 085-2020120. Wij informeren u dan graag nader over de mogelijkheden bij Linge’s Zorglandgoed en nemen de tijd voor een bezichtiging, uw vragen of hulp bij uw indicatieaanvraag.